Πολιτική απορρήτου

Καλώς ήρθατε στον επίσημο δικτυακό τόπο της Melidy.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ


Κατά την επίσκεψή σας στον ιστοσελίδα της melidy.gr και κατά την εγγραφή σας στις on-line υπηρεσίες της, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε ορισμένα προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ.), προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι αντίστοιχες υπηρεσίες για λογαριασμό σας αλλά και για να διασφαλισθεί η καλύτερη δυνατή επικοινωνίας μαζί σας.
Σκοπός της δήλωσης προσωπικών δεδομένων είναι η δυνατότητα πραγματοποίησης συναλλαγών ηλεκτρονικού εμπορίου μέσω στης ιστοσελίδας melidy.grΤα προσωπικά στοιχεία θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό της καταχώρησης, επεξεργασίας και ολοκλήρωσης συναλλαγών ηλεκτρονικού εμπορίου μέσω στης ιστοσελίδας melidy.gr
Τα προσωπικά στοιχεία δεν διακινούνται, δημοσιεύονται ή παραχωρούνται σε άλλες εταιρείες.
Διευκρινίζεται ότι η Εταιρία δεν διαθέτει αρχείο προσωπικών δεδομένων των εγγεγραμμένων πελατών της και κατά συνέπεια δεν μεταβιβάζει το εν λόγω αρχείο σε τρίτους.
Διατηρεί , όμως, το δικαίωμα κοινοποίησης, διαβίβασης προσωπικών δεδομένων σε δικαστικές ή άλλες δημόσιες αρχές, σύμφωνα πάντα με τις διατάξεις του νόμου 2472/1997.
Ο εγγεγραμμένος πελάτης έχει δικαίωμα πρόσβασης, αντίρρησης, ενημέρωσης, δέσμευσης, μη διαβίβασης ή διαγραφής των προσωπικών δεδομένων που αφορούν τον ίδιο με βάση το νόμο.
H επιχείρηση melidy τηρεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών της, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 2472/1997 περί της ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
Δεν χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας για αποστολή διαφημιστικού υλικού χωρίς την έγκρισή σας.
Τα δεδομένα σας προστατεύονται επαρκώς μέσω των αναβαθμισμένων συστημάτων μας από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση, απώλεια, αλλαγή ή καταστροφή.
Τα στοιχεία που μας έχετε χορηγήσει, με τη ρητή συγκατάθεση σας, είναι εκείνα τα οποία είναι άκρως αναγκαία για την αγορά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν.
Έχετε ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα και τη δυνατότητα να διαγράψετε, τροποποιήσετε, διορθώσετε ή και να περιορίσετε τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλοντας το αίτημα σας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος ή ταχυδρομικά.
Κανένα προσωπικό σας δεδομένο δεν παραμένει στην κατοχή μας εφόσον διαφωνείτε ή ανακαλέσετε την συγκατάθεση σας.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα melidy.gr αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης μαζί με την Πολιτική Απορρήτου.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ


Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας Melidy και απαγορεύεται η οποιουδήποτε είδους εμπορική εκμετάλλευση από τρίτους.
Πιο συγκεκριμένα, απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αντιγραφή, έκδοση, αναδημοσίευση, διανομή, πώληση, κειμένων, φωτογραφιών ή ολόκληρου του περιεχομένου της ιστοσελίδας.
Η ιστοσελίδα melidy.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της επιχείρησης Melidy
Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την Melidy συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Melidy και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού.
Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την Melidy και το ηλεκτρονικό της κατάστημα προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων πνευματικής ιδιοκτησίαςΗ εταιρεία Melidy διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει, όποτε αυτή κρίνει απαραίτητο, το περιεχόμενο της επίσημης ηλεκτρονικής της σελίδας,τις τιμές χρέωσης των προιόντων καθώς και τους όρους χρήσεως αυτής.
Οι δε επισκέπτες είναι υποχρεωμένοι να παρατηρούν τις όποιες αλλαγές γίνονται στο περιεχόμενο και στους όρους χρήσης της ιστοσελίδας και εφόσον συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τον δικτυακό τόπο της melidy.gr θεωρείται ότι αποδέχονται τις όποιες τροποποιήσεις έχουν γίνει από την εταιρία.
Επίσης, οι πληροφορίες που περιέχονται στο δικτυακό τόπο της www.melidy.gr αποσκοπούν στην γενική ενημέρωση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την γνώμη του θεράποντος ιατρού, φαρμακοποιού ή κάθε άλλου αρμόδιου επαγγελματία υγείας.
Οι επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας οφείλουν να τηρούν τις διατάξεις τηλεπικοινωνίας του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνές Δικαίου καθώς και να απέχουν από οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα που εμπλέκει άμεσα η έμμεσα τον δικτυακό τόπο της Melidy
Επίσης, η Εταιρία μας καταδικάζει και αποδοκιμάζει συμπεριφορές που δεν εναρμονίζονται με τον Κώδικα Συμπεριφοράς Χρηστών Ίντερνετ
Τέλος, συμφωνείται ότι σε πιθανή περίπτωση αντιδικίας που θα προκύψει από την ηλεκτρονική σελίδα της Melidy η αρμόδια δικαστική αρχή για τη διευθέτησή της είναι αποκλειστικά τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.